Wednesday, 22 August 2018
Check out the event.
Start Time: 
Thu, 29/05/2014 - 19:00
End Time: 
Fri, 06/06/2014 - 21:00

Η Propaganda Rollin co. μέσα στα πλαίσια της σύνδεσης της με τις επίκαιρες μορφές τέχνης και κατ επέκταση με καλλιτέχνες που προσδιορίζουν την δραστηριότητα τους με όρους σύγχρονους και εναλλακτικούς, παρουσιάζει την νέα της συνεργασία με τον Κυριάκο Ασημακόπουλο.
Η συνεργασία αυτή αφορά την υλοποίηση ορισμένων συλλεκτικών αντικειμένων τα οποία θα παρουσιαστούν και θα διατεθούν σταδιακά μέσα στον Ιούνιο μέσα από το δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας και το www.propagandask8.com!

Ο Κυριάκος Aσημακόπουλος ειναι ένας ελληνοπορτογάλλος καλλιτέχνης γεννημένος το 1980.Mε μητέρα ζωγράφο,ασχολήθηκε απο νεαρή ηλικία με τα εικαστικά κολάζ, ζωγραφική φωτογραφία.δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής ούτε έχει σπουδάσει κάτι σχετικο.Εχει λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις και εχει κάνει δουλειές για διάφορα μαγαζιά,μουσικές μπάντες,blog.

Ο Κυριάκος Aσημακοπουλος έχει δύναμη και συνθετική και εννοιολογική . στην συνθεση ειναι καλός άμεσος ξεκαθαρος έχει αυτοπεποίθηση, έχει επίσης μια πολιτικό κοινωνική συνείδηση που ειναι εμφανης χωρίς να γίνεται διδακτική ,δύσκολο στοίχημα αυτό αλλά τα καταφέρνει.Ιδιαιτερα δυνατή ειναι η οικονομία των μέσων που χρησιμοποει-τριχρωμίες και πολύ ξεκάθαρες φόρμες .Τα έργα του έχουν την εικαστική δύναμη μιας αφίσας δρόμου και αυτό ειναι δροσερό και άμεσο ,χρησιμοποεί την τέχνη ως μέσο έκφρασης,το μέσο αυτό άλλοτε μπορεί να ειναι το κολάζ, η φωτογραφία η κάποια κατασκευή .Ειναι η ανάγκη της δημιουργίας κάτι εξ ολόκληρου νέου που λειτουργεί σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας.Πιστευει ότι η τέχνη σε τέτοιες εποχές αποτελεί πανακεια.

Ο Κυριάκος Ασημακόπουλος εκτός από καλλιτέχνης είναι και rider, λάτρης των σανιδοαθλημάτων και μέλος της οικογένειας του Fifty-Fifty στην Πάτρα. Surfer και Snowboarder πάντα κοντά στην φύση δεν χάνει ευκαιρία που θα τον φέρει κοντά στα αγαπημένα του αθλήματα παρέα με το crew του!
Τα έργα του είναι ήδη γνωστά στους περισσότερους του χώρου αλλά με την ευκαιρία της συνεργασίας μας έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Κυριάκο Ασημακόπουλο και την δουλεία του στο ART ROOM του Propaganda Rollin co.Store στην Θεσσαλονίκη σε μια ατομική έκθεση με προεκτάσεις και συνειρμούς με τίτλο ASSOCIATIVE THOUGHTS.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή 29 Μαιου όπου και θα παραστεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης και θα δώσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια γεύση από την αισθητική του αλλά και μηνύματα και ερεθίσματα που μπορούν να συγκινήσουν, να παροτρύνουν ή ακόμα και να ισοπεδώσουν ιδέες και νοήματα της πεπατημένης και συμβατικής καθημερινότητας! Μέρος της έκθεσης ASSOCIATIVE THOUGHTS θα εκτεθεί και στο Fifty-Fifty στην Πάτρα λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια της Θεσσαλονίκης!

Διάρκεια έκθεσης: Έναρξη 29/5/14 – Λήξη 6/7/14

Location

Propaganda Rollin Co Store
7 Isavron Street
Thessaloniki
Greece
Your rating: None Average: 5 (1 vote)
Location map
Javascript is required to view this map.
Similar stuff
 •      Peetu Piiroinen is a man of few words. Over the years he has made a name for himself through various podiums across the planet, but on rare occasions has he opened up his thoughts about snowboarding. ...
 •      Kevin Jones‘ full part from Bluebird’s Dobre Hombres movie. Deep thoughts, fishing, and some inspiring riding.
 •      Watch as Danny MacAskill brings a forgotten city back to life with his latest street trials film. Following on from 2013's mind-blowing 'MacAskill's Imaginate', Epecuén is the l...
 •      FIS snowboard has held the rights of qualifying snowboard to the Olympics since 1998. However the snowboard community offers a broad and 30-year-long history of events within the Olympic freestyle dis...
 •      Burlington, VT (November 23, 2011) — This past weekend, top international snowboarders like Ethan Deiss, Dylan Alito, Zak Hale, Stevie Bell, Alex Andrews and Jamie Nicholls took their rail skill...
Recent stuff
Join us today and start building the online extreme sport community.

Publish your market points and extend your business potential and online reach.Upload your files and get unlimited online media parking space.Promote your events to enable more people know what and where you up to.Post your comments, discuss on forum topics, chat live, build your profile and make new friends.

Languages

Media cloud

Assist us grow
Statistics
 • Posts : 935
 • Members : 47
 • Comments : 21
 • Hits today : 973
 • Reads today : 283
 • Reads all time : 1445005
 • RSS feed subscribers : 16
 • External referrers today : 3