Wednesday, 7 June 2023

Onyx Live

Check out the event.
Start Time: 
Fri, 11/11/2011 - 21:30
End Time: 
Sat, 12/11/2011 - 03:00

Η Kazan DB παρουσιάζει δύο από τα ιστορικότερα rap συγκροτήματα της Αμερικής, τους Θρυλικούς Onyx και The Beatnuts. Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Μύλο οι Onyx και The Beatnuts θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην πόλη μας . Τα λόγια είναι περιττά καθώς η τεραστία ιστορία τους αλλά και η φήμη για τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς hiphop fans και όχι μόνο. Ο 12ΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας ελληνικής hiphop σκηνής θα αναλάβει να προετοιμάσει το έδαφος ενός live που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο!!!!

ONYX

Ένα συγκρότημα θρύλος της hip hop μουσικής που από το 1991 μετρά αδιάλειπτα παρουσία μέσω πλατινένιων δίσκων, παγκόσμιων sold out live εμφανίσεων και μια σχεδόν παράλληλη κινηματογραφική και τηλεοπτική επιτυχία των μελών του. Το ντεμπούτο τους, Bacdafucup το 1993, θεωρείται ένας από τους 100 κορυφαίους ραπ δίσκους σύμφωνα με το Source, μια επιτυχία που στέφθηκε δύο φορές πλατινένια με μια σειρά singles που έλαβαν μεγάλης προώθησης και airplay στα μουσικά media όπως το ραδιόφωνο και το Mtv. Oι ONYX όρισαν το περιεχόμενο του hardcore rap με δυνατά beats και επιθετικές λεκτικές αναφορές, ενώ οι επόμενοι δύο δίσκοι τους (All We Got iz Us, Shut em’ down) συνοδεύτηκαν από εξίσου μεγάλη επιτυχία με τον τελευταίο να συστήνει μέσω του single React τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε 50 Cent. Άλλοι δύο δίσκοι, θα τους χαρίσουν μια σειρά θέσεων στο Billboard και στα Hip Hop Charts.
Aναμφισβήτητα, οι ONYX αποτελούνται από το πολύπλευρο ταλέντο των δύο ιδρυτικών τους μελών, Sticky Fingaz και του ξαδέρφου του Fredro Starr. Σε κάθε live των ONYX το λιγότερο που μπορούν να προκαλέσουν είναι πάταγο και έκλυση τεραστίων ποσοτήτων ενέργειας.

Fredro Star:

Ιδρυτικό μέλος των ONYX και παράλληλα ένα μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική τέχνη. Έχοντας στο ενεργητικό του δύο προσωπικούς δίσκους καθώς και πολυπλατινένια επιτυχία με τους Onyx, o Fredro αφιερώθηκε στην 7η Τέχνη. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 1993 με την δραματική ταινία Strapped μαζί με τον Forest Whitaker, απέσπασαν το βραβείο HBO και η παρουσία του προτάθηκε σαν τον καλύτερο support ρόλο για το βραβείο cable ACE. Ακολούθησαν οι επιτυχίες του Clockers (Spike Lee), Sunset Park, η κωμωδία Ride, το βραβευμένο Light it Up ενώ το αποκορύφωμα στην καριέρα του ήρθε ο ρόλος του στην εισπρακτική επιτυχία μαμούθ του Save the Last Dance το 2001. Παράλληλα, μουσικά συμμετείχε στα soundtrack των ταινιών, ενώ η τηλεόραση αναπόφευκτα τον τράβηξε. Η συμμετοχή του στην “μαύρη” σειρά Moesha σαν το αγόρι της τελευταίας έμεινε παροιμιώδης, αποδεικνύοντας ότι πέραν των δραματικών ρόλων, έχει ταλέντο και στις κωμωδίες. Ακολούθησαν οι σειρές NYPD Blue, Law and Order (προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία και στην χώρα μας), Blade και Promised Land.

Sticky Fingaz:

Το alter ego του Fredro Starr στην επιτυχία των ONYX, μετρά δύο πολύ πετυχημένα solo albums καθώς και συμμετοχές σε δίσκους από καλλιτέχνες όπως ο Eminem, oι Mobb Deep, ο Snoop Dogg κ.α. Ένα μεγάλο ταλέντο εξίσου στην υποκριτική τέχνη που ξεδιπλώθηκε μέσω της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας της ταινίας Νext Friday. Ακολούθησαν οι σειρές Platinum και Over There, όπου ενσάρκωσε τον ρόλο του αφροαμερικανού στρατιώτη στο Iράκ καθώς και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας Blade στην μικρή οθόνη. Το 2007, ντεμπούταρε στην πετυχημένη σειρά Low and Order υποδύοντας ένα μυστικό ντέντεκτιβ στον 6ο κύκλο της σειράς. Έχει δανείσει την φωνή του στην αφήγηση του video game Def Jam: Fight for NY καθώς και του sequel του Icon για τις κονσόλες X-Box και Sony Playstation. O τελευταίος του ρόλος στην μεγάλη οθόνη αφορά την ταινία Karma, Confessions and Holi.

Location

Boutique Club
Κωνσταντίνου Οικονόμου 3 City Gate
Θεσσαλονίκη
Greece
Your rating: None Average: 4 (1 vote)
Location map
Javascript is required to view this map.


Join us today and start building the online extreme sport community.

Publish your market points and extend your business potential and online reach.Upload your files and get unlimited online media parking space.Promote your events to enable more people know what and where you up to.Post your comments, discuss on forum topics, chat live, build your profile and make new friends.
Translation

Statistics
  • Posts : 978
  • Members : 48
  • Comments : 20
  • Hits today : 1383
  • Reads today : 352
  • Reads all time : 2045484
  • RSS feed subscribers : 188
  • External referrers today : 37