Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2022

7Ply Project Goes North

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Παρ, 21/06/2013 ()
Ώρα Λήξης: 
Σάβ, 22/06/2013 - 22:00

Η Propaganda Rollin co. επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο όγδοο 7PLY PROJECT. Με την υποστήριξη της DC SHOE CO. και του MONSTER ENERGY διοργανώνει το μεγαλύτερο street culture festival στην χώρα μας το οποίο μετά από 7 χρόνια αλλάζει, συναντάει την Παγκόσμια Ημέρα Skate και πηγαίνει στο NORTHPARK indoor skatepark στην Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις μαζί έρχονται να παρουσιάσουν στο φιλόξενο περιβάλλον του NorthPark μοναδικά έργα τέχνης πάνω σε σανίδες του skate δημιουργήματα των επιλεγμένων συμμετεχόντων καλλιτεχνών, workshops σχετικά με την κατασκευή των σανιδιών, yoga session για ευεξία και ευλυγισία, μαθήματα για skate από τους επαγγελματίες της Propaganda για μικρούς και μεγάλους φίλους του sport, graffiti wall με super fresh live τοιχογραφίες, διαγωνισμούς skate σε δύο κατηγορίες κάτω των 15 και άνω των 15, dj sets και live εμφανίσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες στην street σκηνή και πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους από την Propaganda , την DC και το Monster Energy.

To 7Ply Project ξεκίνησε την πορεία του το 2005 μαζί με το ξεκίνημα της Propaganda Rollin co. H σύνδεση της πρώτης ελληνικής εταιρίας skate με την street art και τα εικαστικά οδήγησε στην γέννηση της ιδέας του φεστιβάλ που από την πρώτη του εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα και μεταλλάσσεται κάθε φορά ανάλογα με τις σύγχρονες τάσεις.

Το όνομα του φεστιβάλ προέρχεται από τον πιο διαδεδομένο τρόπο κατασκευής της σανίδας του skate(7ply construction). 7 φύλλα ξύλου τοποθετούνται μέσα σε ένα ειδικό καλούπι και μετά από το απαραίτητο πάτημα, ξάκρισμα, φινίρισμα, τρύπημα και βερνίκι μας δίνουν το τελικό σανίδι του skate.
Επτά φύλλα ξύλου είναι το ερέθισμα για τους καλλιτέχνες που επαναπροσδιορίζουν την χρήση της σανίδας αλλά και για τους skaters που μέσα στα πλαίσια του φεστιβάλ συμμετέχουν όλοι με την δική τους προσέγγιση και αποτελούν μαζί την καρδιά του 7ply στην συνάντηση της χρονιάς.

Το 7PLY PROJECT είναι η η κινητήριος δύναμη της street και skate κοινότητας της χώρας μας και η στιγμή που πράματα και γεγονότα απαξιώνονται η καταξιώνονται, skaters, artists και street lovers ενώνονται και θέτουν όλοι μαζί τα δεδομένα για τις τάσεις της χρονιάς που θα ακολουθήσει!

Eπισκεφθείτε το event στο Facebook εδώ

Τοποθεσία

NorthPark
Αγ. Αναστασιας 11 Πατριαρχικο Πυλαιας
Θεσσαλονικη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 976
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 527
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 6
  • Συνολικές επισκέψεις : 1979563
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 229
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 30