Τρίτη, 28 Ιούνιος 2022

Asian Dub Foundation Live

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Σάβ, 14/05/2011 - 21:00
Ώρα Λήξης: 
Σάβ, 14/05/2011 - 12:00

Είναι ένα από τα συγκροτήματα που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε ζωντανά και αποτελούν μία από τις μεγάλες μας συμπάθειες από την στιγμή που, 18 χρόνια πριν, έκαναν την εμφάνισή τους.

Η κολλεκτίβα των Asian Dub Foundation έρχεται στηΘεσσαλονίκη με νέο απίστευτο δίσκο στις αποσκευές τους και σκληρότερο ήχο από ποτέ, για να μας κάνει να χορέψουμε και πάλι στους ρυθμούς της πετυχημένης μίξης τους του punk με το bhangra, του hiphop με τη ragga, με την οποία ξεκίνησαν από το Ανατολικό Λονδίνο για να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, και να χαρακτηριστούν ως "η τελευταία οργισμένη μπάντα της Βρετανίας", χάρη και στην κοινωνικοπολιτική τους ενδιαφέρουσα ατζέντα.

Η παρέα του ιδρυτή Pandit G., του εμπνευσμένου κιθαρίστα Chandrasonic, του Babu Stormz στο μπάσο, του εκρηκτικού percussionist (dhol/tabla) Cyber Rajput, του φοβερού DJ Gullabbhai Sun-J, και των Aktarv8r και Al Rumjen στα φωνητικά θα βρεθεί λοιπόν το Σάββατο 14 μαιου στο Block 33.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω internet προς 15 ευρώ στο www.adf11.eventbrite.com, στα φυσικά ταμεία προπώλησης (Metropolis, Tickethouse) προς 22 ευρώ, τη μέρα της συναυλίας στο ταμείο του Block 33 θα πωλούνται προς 25 ευρώ.

Για περρισότερα δείτε το facebook event

Τοποθεσία

Block 33
26th Oktomvriou 33
Thessaloniki
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 3 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 976
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1588
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 462
  • Συνολικές επισκέψεις : 1914969
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 189
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 110