Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023
Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Πέμ, 29/05/2014 - 19:00
Ώρα Λήξης: 
Παρ, 06/06/2014 - 21:00

Η Propaganda Rollin co. μέσα στα πλαίσια της σύνδεσης της με τις επίκαιρες μορφές τέχνης και κατ επέκταση με καλλιτέχνες που προσδιορίζουν την δραστηριότητα τους με όρους σύγχρονους και εναλλακτικούς, παρουσιάζει την νέα της συνεργασία με τον Κυριάκο Ασημακόπουλο.
Η συνεργασία αυτή αφορά την υλοποίηση ορισμένων συλλεκτικών αντικειμένων τα οποία θα παρουσιαστούν και θα διατεθούν σταδιακά μέσα στον Ιούνιο μέσα από το δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας και το www.propagandask8.com!

Ο Κυριάκος Aσημακόπουλος ειναι ένας ελληνοπορτογάλλος καλλιτέχνης γεννημένος το 1980.Mε μητέρα ζωγράφο,ασχολήθηκε απο νεαρή ηλικία με τα εικαστικά κολάζ, ζωγραφική φωτογραφία.δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής ούτε έχει σπουδάσει κάτι σχετικο.Εχει λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις και εχει κάνει δουλειές για διάφορα μαγαζιά,μουσικές μπάντες,blog.

Ο Κυριάκος Aσημακοπουλος έχει δύναμη και συνθετική και εννοιολογική . στην συνθεση ειναι καλός άμεσος ξεκαθαρος έχει αυτοπεποίθηση, έχει επίσης μια πολιτικό κοινωνική συνείδηση που ειναι εμφανης χωρίς να γίνεται διδακτική ,δύσκολο στοίχημα αυτό αλλά τα καταφέρνει.Ιδιαιτερα δυνατή ειναι η οικονομία των μέσων που χρησιμοποει-τριχρωμίες και πολύ ξεκάθαρες φόρμες .Τα έργα του έχουν την εικαστική δύναμη μιας αφίσας δρόμου και αυτό ειναι δροσερό και άμεσο ,χρησιμοποεί την τέχνη ως μέσο έκφρασης,το μέσο αυτό άλλοτε μπορεί να ειναι το κολάζ, η φωτογραφία η κάποια κατασκευή .Ειναι η ανάγκη της δημιουργίας κάτι εξ ολόκληρου νέου που λειτουργεί σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας.Πιστευει ότι η τέχνη σε τέτοιες εποχές αποτελεί πανακεια.

Ο Κυριάκος Ασημακόπουλος εκτός από καλλιτέχνης είναι και rider, λάτρης των σανιδοαθλημάτων και μέλος της οικογένειας του Fifty-Fifty στην Πάτρα. Surfer και Snowboarder πάντα κοντά στην φύση δεν χάνει ευκαιρία που θα τον φέρει κοντά στα αγαπημένα του αθλήματα παρέα με το crew του!
Τα έργα του είναι ήδη γνωστά στους περισσότερους του χώρου αλλά με την ευκαιρία της συνεργασίας μας έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Κυριάκο Ασημακόπουλο και την δουλεία του στο ART ROOM του Propaganda Rollin co.Store στην Θεσσαλονίκη σε μια ατομική έκθεση με προεκτάσεις και συνειρμούς με τίτλο ASSOCIATIVE THOUGHTS.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή 29 Μαιου όπου και θα παραστεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης και θα δώσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια γεύση από την αισθητική του αλλά και μηνύματα και ερεθίσματα που μπορούν να συγκινήσουν, να παροτρύνουν ή ακόμα και να ισοπεδώσουν ιδέες και νοήματα της πεπατημένης και συμβατικής καθημερινότητας! Μέρος της έκθεσης ASSOCIATIVE THOUGHTS θα εκτεθεί και στο Fifty-Fifty στην Πάτρα λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια της Θεσσαλονίκης!

Διάρκεια έκθεσης: Έναρξη 29/5/14 – Λήξη 6/7/14

Τοποθεσία

Propaganda Rollin Co Store
7 Isavron Street
Thessaloniki
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 5 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 978
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 2113
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 404
  • Συνολικές επισκέψεις : 2016990
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 169
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 50