Τρίτη, 28 Ιούνιος 2022

Focus Pocus Contest 2011

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Σάβ, 18/06/2011 - 16:00
Ώρα Λήξης: 
Κυρ, 19/06/2011 - 20:00

Ο Αλέξης Φλωράκης για μια ακόμα χρονιά διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό skateboard με τίτλο Focus Pocus 2011 international skateboard contest.

Η διοργάνωση που γίνετε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας skateboard Go Skateboarding Day (21 Ιουνίου) δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός, αλλά μια πραγματική γιορτή που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος να μαζευτούνε για μια ακόμα φορά από κάθε γωνία της Ελλάδας και να τσουλήσουν όλοι μαζί γιορτάζοντας έτσι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο διαγωνισμός Focus pocus είναι ένας διαγωνισμός τροχοσανίδας πανελλήνιου χαρακτήρα κατηγορίας επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών.

Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν 40 από τους καλύτερους αθλητές της χώρας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το event, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις ικανότητες τους.

Πρόκειται για μια εκδήλωση διάρκειας δύο (2) ημερών που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη.

Την πρώτη ημέρα (18 Ιουνίου) ημέρα Σάββατο στο πάρκο του Φωκά θα διεξαχθούν οι αγώνες κατηγορίας street contest,ενώ στο ίδιο χώρο θα γίνει προβολή ταινίας skateboardκαι και το event θα πλαισιώνεται από τους ήχους του DJ Harrison Thief ο οποίος θα συνοδεύσει μουσικά το κοινό στην περιήγηση του και τους συμμετέχοντες αθλητές στην προσπάθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Την δεύτερη ημέρα (19 Ιουνίου) θα γίνει συνάντηση των φίλων στην τροχοσανίδας με αφετηρία το καινούργιο πάρκο της παραλίας και από εκεί θα ξεκινήσουμε για skate κατά μήκος της παραλίας όπου σε επιλεγμένο χώρο στην περιοχή του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα διεξαχθεί το best trick contest.

Οι κεντρικοί στόχοι του Focus pocus skateboard contest είναι:

Να προβληθεί ο σωστός και ασφαλής τρόπος χρήσης του skateboard στους νέους – αρχαρίους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα, μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που θα βρίσκετε καθ’ όλη την διάρκεια την ημέρας στον χώρο του πάρκου, καθώς και να καταφέρουμε μια συνεύρεση όλων των φίλων του αθλήματος του skateboard απ’ όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο..) για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της τροχοσανίδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18/06

11.00 OPENING / PRACTICE
16.00 - 17.00 REGISTRATION / WARM UP
17.30 - 17.50 JUNIOR CONTEST
18.00 - 19.00 ELIMINATION 1.5 min run
19.00 - 20.00 SEMI FINAL 2 min run
20.00 - 20.30 FINAL 2 min run
21.00 - 21.30 ΑΠΟΝΟΜΗ / THROWAWAYS

Για περισσότερα ελέγξτε και το facebook group εδώ, καθώς και την facebook εκδήλωση εδώ

Τοποθεσία

Πάρκο Φωκά
Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 54642
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.

Σχόλια

Υποστηριξτε την εκδηλωση με


Υποστηριξτε την εκδηλωση με την παρουσια σας!

The ability of limitless stability 


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 976
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1503
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 376
  • Συνολικές επισκέψεις : 1914883
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 189
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 109