Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023

Jaya the Cat + 63High

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Παρ, 11/02/2011 - 21:00
Ώρα Λήξης: 
Σάβ, 12/02/2011 - 12:00

Τι μπορεί να συμβεί όταν φίλοι από τη Βοστόνη των ΗΠΑ, το Άμστερνταμ της Ολλανδίας και τη Θεσσαλονίκη περιοδέυουν στις ελληνικές πόλεις για δέκα ολόκληρες μέρες? H απάντηση θα δοθεί στα μέσα Φεβρουαρίου με την κοινή περιοδεία των Jaya the Cat & 63High με τίτλο “Pissing in the Wind”.
Με στάσεις σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Βέροια, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Αθήνα αλλά και τη γειτονική Σόφια είναι βέβαιο ότι εκτός από πολύ βενζίνη θα καταναλωθεί και αμέτρητη ποσότητα μπύρας. θα παραχθεί όμως ενέργεια, χορός και κέφι υπό τους reggae, ska και punkrock ρυθμούς των δυο συγκροτημάτων.

Η ιστορία των Jaya The Cat θα μπορούσε να είναι σενάριο από καλογυρισμένη teen movie. Αμερικάνοι στην καταγωγή και τέκνα της Βοστόνης, οι κιθαρίστες Geoff Lagadec και Dave Smith και ο μπασίστας Ben Murphy βρέθηκαν στις αρχές των 00’s μαζί με δύο πολύ δυνατούς δεσμούς που τους συνδέουν ακόμη. Ο ένας είναι η παθολογική τους αγάπη για την Dub και την Punk των χρυσών δεκαετιών του ’60 και του ’70. Ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι η ατελείωτη κατανάλωση λίτρων μπύρας με ιδιαίτερη προτίμηση μάρκας ανά γεωγραφική επικράτεια. Κάπου εκεί ανάμεσα εμπλέκονται και μερικά από τα ωραιότερα (και δυστυχώς πιο αδικημένα) reggae/punk rock/ska κομμάτια της δεκαετίας, τέσσερις σπουδαίοι δίσκοι και μία μετακόμιση στο Amsterdam που ξεκίνησε με χρονοδιάγραμμα τριών μηνών και έχει φτάσει αισίως τα τρία χρόνια! Όσο για την σκηνική τους παρουσία δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα πέρα από την καταστροφή της κάβας του μαγαζιού, που θα προκαλέσει η ύπαρξη αυτοσχέδιου μπαρ πάνω στην σκηνή για την κάλυψη των αναγκών σε αλκοόλ του κοινού.

Οι Ska/Reggae/Punkrock Θεσσαλονικείς «63high», μετά από 14 χρόνια ύπαρξης ετοιμάζονται επιτέλους για το 2ο album τους που θα ακολουθήσει το εξαιρετικό «think before unzippin»! Με εκατοντάδες πιστούς οπαδούς να τους ακολουθούν παντού και έχοντας πλέον αφήσει στίγμα σε ιστορικές συναυλίες όπως των Sex Pistols και Ska-P αλλά και την πρόσφατη ευρωπαϊκή τους περιοδεία, είναι η καλύτεροι συνοδεία ως co-headliners μιας και έχουν ηχογραφήσει κομμάτια μαζί με τους JtC τα οποία θα εμφανιστούν σε επερχόμενες δουλειές.

Τα δύο συγκροτήματα συνδέονται με πολύ φιλικούς δεσμούς και είναι βέβαιο ότι αυτό το εξαιρετικό κλίμα θα μεταφερθεί και στο κοινό δίνοντας το έναυσμα για ατελείωτο κέφι, χορό και φυσικά ατέλειωτη κατανάλωση μπύρας.

Tα εισιτήρια στη Θεσσαλονίκη κοστίζουν 12 ευρώ και προπωλούνται σε Metropolis και Tickethouse.
Limited discount e-tickets 5€: http://www.jaya63.eventbrite.com

http://www.jayathecat.com/

http://www.myspace.com/63high

http://www.block33.gr

Τοποθεσία

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 3 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 978
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 2113
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 404
  • Συνολικές επισκέψεις : 2016990
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 169
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 50