Δευτέρα, 23 Μάιος 2022

Mogwai & Kwoon Live

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Παρ, 20/01/2012 - 21:30
Ώρα Λήξης: 
Σάβ, 21/01/2012 - 03:00

Μετά την ανακοίνωση ότι οι Kwoon θα παίξουν σε παγκόσμια πρώτη μαζί με τους Mogwai στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club, επιβεβαιώνουμε ότι το αγαπημένο γαλλικό συγκρότημα θα παίξει μαζί τους και στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Block 33, με μοναδική τιμή προπώλησης 28 ευρώ.

Οι Kwoon είναι ότι πιο ενδιαφέρον και φρέσκο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια η νέα γαλλική σκηνή στο χώρο της post-rock και όχι μόνο. Ήδη στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό fan club, λόγω της περσινής τους επιτυχημένης εμφάνισης μαζί με τους Piano Magic.

Οι Παριζιάνοι Kwoon μας εξέπληξαν το 2006, όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “Tales and Dreams”, που εμπεριέχει το “I lived on the moon” όπου το video του τραγουδιού βραβεύτηκε, υπεραγαπήθηκε και συζητήθηκε αρκετά από media, bloggers και internet. Κοινό και κριτικοί κάνουν συγκρίσεις με καλλιτέχνες όπους Sigur Ros, Explosions in the sky, Mogwai, Mono, Godspeed You! Black Emperor. Το 2009 κυκλοφορούν το "When the flower were singing..." ένα άλμπουμ γεμάτο δυναμική και post-rock λυρισμό επιβεβαιώνοντας την αξία τους. Λίγο με τα άλμπουμ τους, λίγο με τις εμφανίσεις τους ανά τον κόσμο, έχουν κεντρίζουν το ενδιαφέρον του alternative και progressive rock κοινού.

Δεν συμβαίνει πολύ συχνά ένα μουσικό θέμα ή τραγούδι να εμπεριέχει τόση πολύ φαντασία και λυρισμό και όσοι έχουν τη σπάνια ευκαιρία να νιώσουν live την μουσική εμπειρία που ακούει στο όνομα Kwoon, πραγματικά εκτιμούν την ιδιοφυία της μουσικής τους. Μίας μουσικής που καταφέρνει να απελευθερώνει τη φαντασία μας και καλμάρει τη ψυχή μας. Αυτό, είναι που κάνει τη μουσική των Kwoon τόσο σημαντική και τόσο απαραίτητη, ενώ ταιριάζει αλληλένδετα με αυτή των Mogwai. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που τους έχουν χαρακτηρίσει ως τους “νέους Mogwai”.

Η μουσική συνάντηση Mogwai – Kwoon θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Block 33 και στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club.

Για περισσότερα τσεκάρετε το website του Block33

Τοποθεσία

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33 54630
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 976
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1322
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 68
  • Συνολικές επισκέψεις : 1895356
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 178
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 98