Τετάρτη, 7 Ιούνιος 2023

Red Bull Hill Chasers

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Σάβ, 14/06/2014 ()
Ώρα Λήξης: 
Σάβ, 14/06/2014 - 12:00

Η ποδηλατική αναμέτρηση καταφθάνει στις 14 Ιουνίου στις 20:30, στον Λόφο του Λυκαβηττού με … φόρα, όπως όλα δείχνουν, καθώς από την πρώτη εβδομάδα υποβολής, οι 140 online συμμετοχές καλύφθηκαν και έτσι απομένουν 44 ακόμη θέσεις διαθέσιμες την ημέρα του αγώνα. Προσοχή! Το Red Bull Hill Chasers απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου- άντρες, γυναίκες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες- από όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων (BMX, Mountain Bike, Road Cycling, Fixed Gear κ.α.).

Συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στη μάχη της ανηφόρας, σε αυτόν το νυχτερινό uphill sprint θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο κεντρικό parking του Λόφου, στη Γραμματεία έως τις 13:00, μία ώρα πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων. Ακόμη όμως και εκείνοι που έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να έρθουν στο σημείο έως τις 12:00 για την επικύρωσή της και την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.

Για το elimination format του αγώνα σε αυτή την περίφημη διαδρομή-ανηφόρα των 300 μέτρων, θα λάβουν χώρα από τις 14:00, 46 προκριματικά sessions των 4 riders με σκοπό οι 48 ταχύτεροι διαγωνιζόμενοι να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό. Για περισσότερες πληροφορίες, tips επαγγελματιών του είδους και βίντεο από σχετικούς αγώνες στο εξωτερικό, μπες και ενημερώσου στο www.redbullhillchasers.gr.

Any Rider. Any Bike. One Hill.

Τοποθεσία

Λόφος Λυκαβηττού
Σαρανταπήχου - Δασκαλογιάννη
Αθήνα
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 5 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 978
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1317
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 295
  • Συνολικές επισκέψεις : 2045427
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 187
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 37