Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022

Red Bull Homerun

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Τετ, 25/03/2020 - 14:00
Ώρα Λήξης: 
Τετ, 25/03/2020 - 19:00

Σανίδα ή πέδιλα, κράνος, καλή διάθεση και φυσικά ταχύτητα, εκτός από ευνοϊκές καιρικές συνθήκες! Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για το Red Bull Homerun, το οποίο ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό, την Τετάρτη 25 Μαρτίου, στις 14:00, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Καθώς οι εγγραφές άνοιξαν και πάλι, δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ για τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση για ερασιτέχνες και pro λάτρεις του είδους.

Σε μία εκκίνηση τύπου Le Mans, οι συμμετέχοντες ξεκινάνε ταυτόχρονα και τρέχουν προς τα ski και τα snowboard τους. Αφού δέσουν και κουμπώσουν τον εξοπλισμό, κατεβαίνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προς τον τερματισμό, με τους ταχύτερους από κάθε κατηγορία, άντρες και γυναίκες, να αναδεικνύονται νικητές του Red Bull Homerun.

Όσοι ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής, έχουν σίγουρα διασφαλίσει τη συμμετοχή τους, ωστόσο θα πρέπει να έρθουν στον χώρο του σαλέ στα 1950μ. από τις 09:30 έως τις 11:30 για την επικύρωσή της, την παραλαβή αριθμού συμμετοχής και chip χρονομέτρησης. Στην περίπτωση που περισσέψουν θέσεις από τις online εγγραφές, την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής από τις 11:30 έως τις 12:30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης στην κορυφή του Βάκχου, ώστε στις 14:00, με την εκκίνηση, να κατέβουν την κόκκινη πίστα και μετά να περάσουν στο στενότερο κομμάτι της μέχρι τη βάση του λιφτ στα 1950μ., όπου και θα βρίσκεται η αψίδα του τερματισμού!

Τo ντεμπούτο του Red Bull Homerun στην Ελλάδα, είχε σημειωθεί πριν από 6 χρόνια στο Χ.Κ. Καλαβρύτων και φέτος για πρώτη στον Παρνασσό, στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας.  θα βραβευτούν ο ταχύτερος και η ταχύτερη skier καθώς και ο ταχύτερος και η ταχύτερη snowboarder με δώρα κάμερες Hero8 Black από τη GoPro. Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας ενώ το καλύτερο το επιφυλάσσουμε για το τέλος, καθώς θα ακολουθήσει après ski party στο σαλέ του Χιονοδρομικού!

Αναλυτικά εδώ ο ειδικός κανονισμός του event.

*Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.

Για πληροφορίες: https://www.redbull.com/homerun

Με την υποστήριξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Τοποθεσία

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Παρνασσός 350 15
Τιθορέα
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 5 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 976
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1091
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 316
  • Συνολικές επισκέψεις : 1915710
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 198
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 101