Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018
Γίνε μέλος
Σημεία αγοράς
Check out the market.
Sofia HQ
Ακολούθησέ μας
Current Page 

Twitter Page Twitter Page

Facebook Page Facebook Page

Google Plus Page Google Plus Page
Εγγράψου στα νέα

Stay informed on our latest news by subscribing here.

Thessaloniki Extreme Sports Festival

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Σάβ, 12/05/2012 - 10:00
Ώρα Λήξης: 
Κυρ, 13/05/2012 - 22:00

To Extreme Sports Festival είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό show που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 12 και 13 Μάιου 2012 με συμμετέχοντες τους καλύτερους αθλητές από την Ελλάδα στο BMX, skateboard, skateroller, free running, street dance.

Το Extreme Sports Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά και προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επαγγελματιών του χώρου των δυναμικών αθλημάτων να εκθέσουν όλα τα νέα προϊόντα τους στους επισκέπτες. Στόχος μας είναι η έκθεση να αποτελεί ένα πολύ ισχυρό και χρήσιμο εργαλείο προβολής των ειδών και υπηρεσιών που προσφέρονται από τους εκθέτες που συμμετέχουν σε αυτή.

Χώρος διοργάνωσης του Extreme Sports Festival έχει επιλεγεί η Αποθήκη 8 στο λιμάνι (ΟΛΘ) της Θεσσαλονίκης, ο όποιος εκτός των άλλων ταιριάζει στην αισθητική του εγχειρήματος και έχει επιλεγεί για πρώτη φορά. Λειτουργικός, άπλετος χώρος με εξωτερικό χώρο 12000 τμ και εσωτερικό 1000 τμ δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν άνετη, άμεση και απευθείας παραγωγική επαφή με τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ εδώ καθώς και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook εδώ

Τοποθεσία

Αποθήκη 8
Λιμάνι Θεσσαλονίκης 54629
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.
Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα θέματα
Join us today and start building the online extreme sport community.

Publish your market points and extend your business potential and online reach.Upload your files and get unlimited online media parking space.Promote your events to enable more people know what and where you up to.Post your comments, discuss on forum topics, chat live, build your profile and make new friends.

Γλώσσες

Ετικέτες πολυμέσων

Assist us grow
Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 927
  • Μέλη : 47
  • Σχόλια : 21
  • Ημερήσιες προβολές : 209
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 70
  • Συνολικές επισκέψεις : 1429398
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 7
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 0