Τρίτη, 28 Ιούνιος 2022

Thessaloniki Extreme Sports Festival

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Σάβ, 12/05/2012 - 10:00
Ώρα Λήξης: 
Κυρ, 13/05/2012 - 22:00

To Extreme Sports Festival είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό show που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 12 και 13 Μάιου 2012 με συμμετέχοντες τους καλύτερους αθλητές από την Ελλάδα στο BMX, skateboard, skateroller, free running, street dance.

Το Extreme Sports Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά και προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επαγγελματιών του χώρου των δυναμικών αθλημάτων να εκθέσουν όλα τα νέα προϊόντα τους στους επισκέπτες. Στόχος μας είναι η έκθεση να αποτελεί ένα πολύ ισχυρό και χρήσιμο εργαλείο προβολής των ειδών και υπηρεσιών που προσφέρονται από τους εκθέτες που συμμετέχουν σε αυτή.

Χώρος διοργάνωσης του Extreme Sports Festival έχει επιλεγεί η Αποθήκη 8 στο λιμάνι (ΟΛΘ) της Θεσσαλονίκης, ο όποιος εκτός των άλλων ταιριάζει στην αισθητική του εγχειρήματος και έχει επιλεγεί για πρώτη φορά. Λειτουργικός, άπλετος χώρος με εξωτερικό χώρο 12000 τμ και εσωτερικό 1000 τμ δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν άνετη, άμεση και απευθείας παραγωγική επαφή με τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ εδώ καθώς και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook εδώ

Τοποθεσία

Αποθήκη 8
Λιμάνι Θεσσαλονίκης 54629
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 976
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1503
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 376
  • Συνολικές επισκέψεις : 1914883
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 189
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 109