Τετάρτη, 7 Ιούνιος 2023

Thessaloniki Hip Hop Festival

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Παρ, 16/12/2011 - 18:00
Ώρα Λήξης: 
Κυρ, 18/12/2011 - 05:00

Το Thessaloniki Hip Hop Festival δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για το σταθερό ραντεβού εδώ και κοντά μία δεκαετία για τους απανταχού λάτρεις της Ηip Ηop κουλτούρας. Breakdance, Graffiti, DJing, Beatboxing και φυσικά MCing μοιράζονται στις δύο ημέρες που διαρκεί σε άφθονες ποσότητες, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο πλήρη και εντυπωσιακά φεστιβάλ urban κουλτούρας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

To αστικό καλλιτεχνικό πείραμα που ξεκίνησε δειλά στην αρχή το 2003 από την παρέα της Zoltan Tribe, ξεχωρίζει για τον παλμό, την ατμόσφαιρα και την συμμετοχή του κόσμου, και συνεχίζει να είναι φυτώριο ανάδειξης νέων καλλιτεχνών αλλά και βασικό φορέα ανάδειξης των κυρίαρχων τάσεων της urban culture ανά τον κόσμο.

Φέτος φιλοδοξεί να αποδείξει ότι το THHF εκτός από Thessaloniki Hip Hop Festival δεν ονομάστηκε τυχαία και Taking Hip Hop Forward, καθώς δημιουργεί τις συνθήκες για να κάνει η κουλτούρα του Ηip Ηop στην Ελλάδα βήματα μπροστά.

To Thessaloniki Hip Hop Festival 2011 θα διεξαχθεί στον πολυχώρο του Block33 την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011.

Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και οι πληροφορίες για το THHF MC Battle, το THHF Remix Contest, το THHF official mixtape και τις παράλληλες εκδηλώσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα στο Νοέμβριο από το www.thhf.gr και τις επίσημες σελίδες του THHF στα social media.

Thessaloniki Hip Hop Festival Showreel

Taking Hip Hop Forward 2011.

http://www.thhf.gr
http://www.zoltantribe.com
http://www.facebook.com/thhf2011
http://twitter.com/thhfofficial

Τοποθεσία

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33 54627
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 978
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1317
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 295
  • Συνολικές επισκέψεις : 2045427
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 187
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 37