Παρασκευή, 2 Ιούνιος 2023

Wild in the parks Greece

Check out the event.
Ώρα Έναρξης: 
Κυρ, 18/09/2011 - 11:00
Ώρα Λήξης: 
Κυρ, 18/09/2011 - 20:00

Η Volcom παρουσιάζει για 5η συνεχόμενη χρονιά το skate contest 'Wild In The Parks' στο skatepark της Χαλκίδας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011. Στο contest μπορούν να συμετέχουν όλοι οι skaters (sponsored, unsponsored). Οι κατηγορίες είναι 2 (14- και 15+) και οι πρώτοι απο τις 2 κατηγορίες θα πετάξουν στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 για Κοπεγχάγη-Δανία για να εκπροσωπίσουν την Ελλάδα στον Ευρωπαικό τελικό του Wild In The Parks με όλα τα έξοδά τους πληρωμένα. Επίσης 4.000€ κερδίζουν οι νικητές μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και 4 ταξίδια για να διαγωνιστούν στο πρωτάθλημα στην Αμερική.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο contest θα διαγωνιστούν σε 3 διαφορετικά σημεία του skatepark και θα πρέπει να κάνουν οτι καλύτερο μπορούν και στα 3 spots ωστε να συμπληρώσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία καθώς θα βαθμολογούνται για το κάθε spot ξεχωριστά απο 3 κριτές. Στο τέλος οι βαθμολογίες απο τα 3 spots θα προστεθούν και έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής της κάθε κατηγορίας.

Κατά τη διάρκεια του contest θα υπάρχει δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά για όλους καθώς επίσης και δυνατή μουσική για να μας πορώνει. Μετά το τέλος του contest θα πεταχτούν πολλα giveaways δώρα. Τέλος ο skater που θα κάνει το Electric Hype of the day (best trick) θα κερδίσει πλούσια δώρα απο την Electric.

Τοποθεσία

Χαλκίδα Skatepark
Λεωφόρος Θρασυβούλου Παπαστράτη Χαλκίδα
Αθήνα
Ελλάδα
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4 (1 ψήφοι)
Τοποθεσία στον χάρτη
Javascript is required to view this map.


Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
  • Καταχωρίσεις : 978
  • Μέλη : 48
  • Σχόλια : 20
  • Ημερήσιες προβολές : 1823
  • Ημερήσιες επισκέψεις : 287
  • Συνολικές επισκέψεις : 2043614
  • Συνδρομητές πηγών RSS : 192
  • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 30