Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022

First Hellenic Skateboard Association

UNDERGROUND +Friends

Γνωριμία:

Το Underground +Friends ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011 από τον Βελισσάριο Μιχαηλίδη σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Φλωράκη, έναν από τους πρωτοπόρους στο άθλημα του skateboard και την τέχνη του graffiti στην χώρα μας και γνωστό διοργανωτή πολλών επιτυχημένων event.
Είναι η πρώτη φορά που γίνετε κίνηση για την ύπαρξη μιας οργανωμένης νομικά κοινότητας στο skateboard στην Ελλάδα και αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια παραδειγματική κίνηση για όλους τους εκπροσώπους των εν λόγο δραστηριοτήτων. Η λέσχη έχει στεγαστεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης (πλατεία Ναυαρίνου _ Θεσσαλονίκη) δημιουργώντας έτσι έναν ασφαλή με εύκολη  πρόσβαση χώρο για τα παιδιά και τους λάτρεις των δραστηριοτήτων της.

Χώρος:

Στον χώρο της λέσχης έχουν τοποθετηθεί δύο mini ramps για skateboard, μία τεσσάρων μέτρων για αρχαρίους που έρχονται για πρώτη φορά  σε επαφή με το άθλημα και μια 6 μέτρων για πιο προχωρημένους, ένα χώρο με ειδικές κατασκευές για finger board όπου τα μέλη μπορούνε να τον διαμορφώσουνε σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους καθώς και ένα χώρο με θρανία, καρέκλες, πίνακα και οθόνη για τις ανάγκες των μαθημάτων, σεμιναρίων κ.τ.λ.

Σκοπός:

Η λέσχη Underground +friends είναι ένας χώρος ο οποίος στοχεύει στο να συγκεντρώνονται  οι φίλοι του αθλήματος του skateboard και fingerboard  προκειμένου να συζητούν για την αθλητική αυτή δραστηριότητα, τις νεώτερες σχετικές εξελίξεις αλλά και για να εξασκηθούν στην χρήση των παραπάνω δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι η διενέργεια και ανάπτυξη πάσης μορφής αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων,  μεμονωμένα ή σε συνεργασία με άλλους συναρμόδιους φορείς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς καθώς και την προώθηση προγραμμάτων  της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους νέους,   που στοχεύουν στην ανάδειξη και ενίσχυση της κοινωνίας πολιτών, την εμβάθυνση και την εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών,  την προώθηση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών και των ιδεωδών του αθλητισμού.

Προσωπικό:

Στον χώρο της λέσχης βρίσκετε καθημερινά εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο και πρόθυμο να υποδεχθεί και  να εξυπηρετήσει τους μικρούς μας φίλους, να τους μυήσει στο άθλημα του skateboard, να τους δείξει και να τους βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ή ακόμα  και στο να βοηθήσει τους ήδη μυημένους να καταφέρουν να ανεβάσουν το επίπεδο τους.

Μέλος:

Όποιος θέλει να γίνει μέλος  της λέσχης μας είτε ως αθλητής είτε απλός σαν φίλος και υποστηρικτής της προσπάθειάς μας  δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί  μας.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα + Τρίτη 11:00 – 19:00
Τετ. + Πέμ. + Παρ. 12:00 – 20:00
Σάββατο  11:00 – 17:00

Με  εκτίμηση
Αλέξης Φλωράκης
   

Underground +friends
Θεσσαλονίκη - Δημ. Γούναρη 23
Τηλ. 2311- 241577

www.alexisflorakis.gr
analyst@hotmail.com

Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 3.5 (2 ψήφοι)

Παρόμοια θέματα
 • Τσέκαρε το
  2610 εμφανίσεις25/06/2013XBalanceSkate Εικόνες
  To 7Ply 2013 Project της Propaganda Rollin Co. για μία ακόμη χρονιά και φέτος ήρθε για να μας αφήσει δροσερές καλοκαιρινές αναμνήσεις απο skate, graffity, workshops, μουσικές ...
 • Τσέκαρε το
  7627 εμφανίσεις07/10/2011XBalanceSkate Εικόνες
  To πάρκο του What's Up εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη στις 2 Οκτωβρίου με μια μεγάλη συναυλία. Το πάρκο διαθέτει πέρα απο τις ράμπες και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για paintball όπως και διάφορες άλλ...
 • Τσέκαρε το
  4189 εμφανίσεις27/07/2011XBalanceSkate Εικόνες
  Το Focus Pocus 2011 contest ήταν για ακόμα μία φορά μία όμορφη διοργάνωση με πάρα πολλούς παρευρισκομένους και πολλά δώρα για το πλήθος που μαζεύτικε και αψήφησε τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες κ...
 • Τσέκαρε το
  4582 εμφανίσεις08/06/2014XBalanceBMX Εικόνες
  Ο αυτοδιαχειριζόμενος φορέας Φάμπρικα Υφανέτ έκλεισε φέτος 10 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις.
 • Τσέκαρε το
  3578 εμφανίσεις17/09/2011XBalanceSnowboard Βίντεο
  A small edited footage from the God Damn event that took place at Paramana Sq. at Thermi. Big thanks to the REMEDY team that brought the contest to us. Hope to see more in the near futu...

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
 • Καταχωρίσεις : 976
 • Μέλη : 48
 • Σχόλια : 20
 • Ημερήσιες προβολές : 1132
 • Ημερήσιες επισκέψεις : 370
 • Συνολικές επισκέψεις : 1915764
 • Συνδρομητές πηγών RSS : 198
 • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 96