Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023

Seli Jib Session Snowboard Jam

Check out the images.

Το Σάββατο 16/3 ξημέρωσε με λιακάδα και το Seli Jib Session στο Alpika Snow Park του Σελίου πήρε μπρος! Riders από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα τέσταραν από νωρίς το πάρκο ενώ ο Dj Waif δούλευε τα decks του με μαεστρία.

Το πρώτο hit έγινε και οι 10 καλύτεροι ξεχώρισαν για το final jam, όπως και η best lady και ο best rookie (<18). Πεντάλεπτο διάλειμμα για shaping και με τα φτερά του Red Bull ο τελικός ξεκίνησε.

Όπως φάνηκε τα καλύτερα είχαν φυλαχτεί για το τέλος! Fs board 270 off από τον Ζήση, aerials από τον Μάρκο, 270 ins από τον Μάριο, sex changes από τον Rodrigo, σφυριά από τον Μπάντιο και τον Στέλιο και πολύ δυναμική παρουσία από τους Guest rookies, Ντουλμπέρη και Παυλίδη!

Τα αποτελέσματα βγήκαν κατόπιν ολιγόλεπτης συνεδρίασης των κριτών, και οι νικητές ανέβηκαν στα βάθρα τους.

Best Rookie: Καρπούζας Χρήστος (270in flatbox)
Ladies:
1. Πέλλα Παπαχρήστου (Onefoot flatbox)
2. Ελευθεριάδου Μαρία (boardslide rail, fs lipslide flatbox)
3. Ισιδώρα Βλάχου (Bs noseslide flatbox)
Best Overall: Δημήτρης Rodrigo Βαλσαμής (Bs noseslide to bs tailslide rail, noseslide pretzel out rail, nosepress to bsair picnic)
Best Rail: Στέλιος Δανούρδης (Sw 180in 180 out)
Best Picnic: Μάρκος Καραμήτρος (50-50 to bs 180 method)
Best Flatbox: Γκινδρίδης Αποστόλης (Bs270 270 out)

Αξιοσημείωτα almosts: Frontflip off picnic του Παυλίδη (Λίίίίγο ήθελε!) και huge Bs270 over to kiss the rail tap του Μπάντιου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους riders για το χώσιμο αλλά και για τα τόσο θετικά vibes που μας μετέφεραν! Εξαιρετική ατμόσφαιρα! Πάντα τέτοια!

Eυχαριστούμε το Ε.Χ.Κ.Σελίου για το support του, το Γιάννη και Γιώργο με το ρατράκ του, τη Red Bull, το livemedia.gr, και, last but absolutely NOT least, το Zero Gravity και τον Χρήστο Σπύρου για την συνδιοργάνωση, τα prizes και την αισιοδοξία του!
Special thanx στα team των riders από το Βόλο, τη Λάρισα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, την Αθήνα, τη Νάουσα, τη Βέροια και φυσικά τη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι του χρόνου, να είστε καλά και τα λέμε στα βουνά!
Seli Snowpark Crew & Zero Gravity

Click on the image to start slideshow.
Click on the image to start slideshow.
Click on the image to start slideshow.
Click on the image to start slideshow.
Click on the image to start slideshow.
Click on the image to start slideshow.
Η αξιολόγησή σας: Κανένα Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι)

Παρόμοια θέματα
 • Τσέκαρε το
  3868 εμφανίσεις28/03/2013Kostas AlmpanidisSnowboard Βίντεο
  Alpika S.A collaborated with Zero Gravity, organized the 1st Jib session event at Seli Snow Park. Many riders from all over Greece were there, jibbin' 3 obstacles of the park. See what happened! E...
 • Τσέκαρε το
  1738 εμφανίσεις29/03/2013XBalanceSnowboard Νέα
  Team riders Stelios Danourdis and Rodrigo Valsamis with Giorgos "choco" Apostolopoulos spend a week at Alpika snowpark located at Seli mountain in southern Greece. Great weather, snowboardin...
 • Τσέκαρε το
  4303 εμφανίσεις27/07/2011XBalanceSkate Εικόνες
  Το Focus Pocus 2011 contest ήταν για ακόμα μία φορά μία όμορφη διοργάνωση με πάρα πολλούς παρευρισκομένους και πολλά δώρα για το πλήθος που μαζεύτικε και αψήφησε τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες κ...
 • Τσέκαρε το
  370 εμφανίσεις18/02/2022XBalanceSnowboard Νέα
  After a nearly two-decade hiatus, Red Bull Heavy Metal is back - and heavier than ever. Taking place at the iconic Cascade Park in Duluth, MN, Red Bull Heavy Metal played host to 40 of the world&rsquo...
 • Τσέκαρε το
  2341 εμφανίσεις09/04/2013Aris KiorpesSnowboard Εικόνες
  Last call for the Greek snowboarding scene,  with the major annual , park riding competition, “Parkoluna 4”, taking place at Vasilitsa 1850 snow park, organized by Microxtreme. ...

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το χτίσιμο της online extreme sport κοινότητας.

Κοινοποιήστε το σημείο πώλησής σας και επεκτείνετε την επιχειρηματηκότητά σας.Μεταφορτώστε τα αρχεία σας και επωφεληθείτε απο τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.Κοινοποιήστε τις εκδηλώσεις σας και κάνετε γνωστό σε κόσμο το τι κάνετε και πού.Κοινοποιήστε σχόλια, συζητήστε στο φόρουμ, μιλήστε ζωντανά με φίλους, χτίστε το προφίλ σας και κάντε νέες παρέες.
Μετάφραση

Στατιστικά
 • Καταχωρίσεις : 978
 • Μέλη : 48
 • Σχόλια : 20
 • Ημερήσιες προβολές : 2159
 • Ημερήσιες επισκέψεις : 478
 • Συνολικές επισκέψεις : 2017064
 • Συνδρομητές πηγών RSS : 169
 • Ημερήσιες εξωτερικές παραπομπές : 50